HomeImpressumPress CentarJobs
Zastupništva
Dodaci Ishrani
Lijekovi / Apoteke
Montana
Dr. Hauschka
Weleda
Epilepsija/SpecialProducts Ltd
Krvni Derivati/ Kedrion
Dijabetes
Retail
Medicinska sredstva
O NamaProdajni ProgramGdje kupiti?NovostiKontakt
Home > Prodajni Program > Lijekovi / Apoteke > 


Ponuditi svojim partnerima najbolje, jedna je od osnovnih filozofija u Pharma Maac-u. Takav način razmišljanja doveo je do činjenice da u našim partnerskim apotekama možete naći vrhunske svjetske proizvode. Bilo da se radi o lijekovima, vakcinama, serumima,  krvnim derivatima, proizvodima za dijabetičare, medicinskim proizvodima, dodacima ishrani  ili prirodnoj kozmetici – samo najbolje od Pharma Maac-a.

Pharma Maac je eksluzivni zastupnik kompanije Kedrion za tržište Bosne i Hercegovine. Sjedište Kedrion-a, jednog od vodećih proizvodjača krvnih derivata u Europi i svijetu je u mjestu Castellvechio Pascoli u Italiji.

Special Products Limited (SPL) je britanska specijalizovana farmaceutska kuća sa fokusom na razvoju i distribuciji visokokvalitetnih lijekova za pacijente sa specifičnim kliničkim potrebama. Zahvaljujući Pharma Maac-u, proizvodi su dostupni i u BiH.

Na polju prirodne kozmetike, svakako bez premca u svijetu već 90 godina – Weleda AG. Sa svojom filozofijom i 100% prirodnim preparatima Weleda nudi jedinstvene proizvode koje ekskluzivno za BiH uvozi i distribuira Pharma Maac.

Pored navedenih, Pharma Maac je generalni uvoznik i distributer mnogih drugih respektabilnih kompanija kao što su Sanofi Pasteur , Austrian Health Food, MedTrust Wellion, Orthomol, Torlak Institut, Stada Östereich ... O njima i njihovim proizvodima čitajte više u ostalim segmentima prodajnog programa.

 

 


print page